Quantcast
Objednávky na svatební šaty ještě přijímáme s termínem dodání od června, července a později.

Retro šaty kdekoliv a kdykoliv

Nosit retro módu neznamená žít retro životní styl. Je to možná romantická představa, ale realita by byla asi jiná. Větší zábava je, když se retro zkombinuje se současnými trendy.  Sukně se trochu zkrátí, použijí se moderní doplňky, boty na nízkém i vysokém podpatku, nebo kombinace nového a retro oblečení. Není to nic těžkého, zkuste to taky. Retro je ohromně inspirativní, proto se fantazii meze nekladou.

              HS-049   HS 140828 352   HS-115 - kópia

Nemusíte být módní stylistka a můžete si vytvořit svůj vlastní osobitý retro outfit. Nejdůležitější je, abyste se cítila pohodlně a líbila se sama sobě. Pak můžete v retro šatech vyrazit na rodinnou oslavu, do práce, i do běžného dne na nákup. Bezvadně se nosí i na společenské události. Pod sukni se dá spodnička, boty na vyšším podpatku, klobouk a je z vás královna zahradní párty. 

 

                    clanok 2

Retro je žhavou módní vlnou letošního jara i léta. Díky své popularitě a hlavně nadčasovosti s ním můžeme počítat i do budoucnosti.  Stejně jako by v šatníku každé ženy neměla chybět bílá košile, retro šaty oživí i váš šatník a móda bude zábavou. Zkrátka retro kdekoliv a kdykoliv, nechte se inspirovat fotkami.

                   HS 140828 065   HS 140828 112      

                   DSC_2677   DSC_2428